Over RVI milieu

Mijn naam is Roeland Visser, een ervaren bodemspecialist met ruim 15 jaar kennis ervaring binnen de bodembranche. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool opleiding Milieutechnologie, profiel Milieuonderzoek en Bodemsanering. Na mijn opleiding heb ik mijn werkende leven voortgezet bij verschillende ingenieursbureaus als milieutechnisch adviseur met als specialisme: advisering aanbestedingen bodemkwaliteit, advies en begeleiding bodemsaneringen en bodemonderzoek. 

Begin 2018 heb ik RVI milieu opgericht. RVI milieu is klein onafhankelijk ingenieursbureau gespecialiseerd in allerlei milieuvraagstukken op het gebied van bodemkwaliteit en bodemsanering. RVI milieu is gespecialiseerd in het uitvoeren van vooronderzoek tot het begeleiden van het gehele proces van bodemonderzoek tot en met een mogelijke bodemsanering. 

Bodemonderzoek en bodemsanering betreft te allen tijde maatwerk waarbij ervaring essentieel is om juiste keuzes te maken in voorbereiding als tijdens de uitvoering. Door de juiste keuzen kunnen projecten efficiënter en kosteneffectiever worden uitgevoerd.

RVI is gecertificeerd conform BRL SIKB 6000, protocol 6001.